Despre noi

Hai și tu să Jucărești cu noi!


Jucaresti.ro este un brand romanesc specializat in fabricarea jucariilor si jocurilor educative.

Ne adaptam nevoilor copiilor printr-o diversitate de jocuri si jucarii. Jucaresti.ro isi doreste sa devina prietenul copilasului tau si sa transforme intr-o experienta frumoasa fiecare interactiune a copilului cu jocul.


INTRODUCERE

Cum a luat viata lumea Jucaresti?

A fost odata ca niciodata, o planeta plina de copilasi. Acestia alergau, radeau si se jucau intre ei de dimineata pana seara. Intr-o zi, un baietel mai curajos le-a spus celorlalti ca le trebuie un prieten mai mare care sa le aduca cate jucarii isi doresc. Si astfel, baietelul a plecat in cautarea prietenului mult dorit. Mergand pe drum, el a gasit o cutiuta sclipitoare. A deschis-o si din ea si-a facut aparitia Jucaresti-prietenul tuturor copiilor. Baietelul a fost foarte bucuros si l-a prezentat si celorlalti copilasi. De atunci si pana azi, copiii jucaresc impreuna alaturi de Jucaresti.

Jucaresti.ro va fi mereu alaturi de copilul tau, imbinand voia buna , cu educatia si distractia, asigurand- se ca nu se va plictisi niciodata!


Capitolul 1-Surprizeta

Multa vreme, lumea copiilor a fost animata de Jucaresti. Pe oriunde mergeai auzeai glasurile pline de veselie ale celor mici.

Intr-o zi, Jucaresti a observat ca lipseste ceva din lumea magica pe care o construise. Lipsea bucuria unei surprize. Astfel, a luat viata SURPRIZETA-Cutia cu Jucarii.

SURPRIZETA este o cutiuta cu surprize, ce contine mereu jucarii care asteapta sa fie descoperite de cei mici. Cutia magica isi face aparitia in mod surprinzator in mainile celor mici, provocandu-le o bucurie de nedescris. Descopera si tu SURPRIZETA.