Livrare si plata

Coletul va fi livrat prin curierat la adresa pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă. Termenul de livrare este de aproximativ 1-5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil sau de termenul execuție a produselor, iar în aceste situații termenul de livrare poate varia.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 lei, plata taxelor de transport cade în sarcina cumpărătorului. Taxele de curierat sunt în valoare de 12,90 lei. Nu se percep taxe de livrare pentru comenzile mai mari de 150 de lei, ce nu depășesc 10 kilograme. Pentru coletele cu o greutate mai mare de 10 kilograme, taxele de transport vor fi recalculate în funcție de greutatea totală a coletului.

Achitarea costului produselor Jucărești se face ramburs, la momentul primiri coletului. Puteti opta și pentru varianta de plată electronică, în secțiunea securizată oferită de operatorul MobilPay. De asemenea, persoanele juridice pot plăti și prin ordin de plată (în cont comercial sau în cont de trezorerie) sau prin instrument bancar (CEC sau BO), în sistem ramburs.