Retur

www.jucaresti.ro va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Pentru a realiza acest lucru, clientul trebuie să trimită o notificare către www.jucaresti.ro, prin e-mail sau prin telefon, conform datelor de contact de pe site, în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor.

În caz contrar, www.jucaresti.ro nu are obligativitatea de a primi coletul retur. Restituirea sumei plătite pentru produs se poate efectua doar în condițiile în care produsul primit are defecțiuni care îi pot afecta calitatea și integritatea materială.

În cazul returnării produselor, acestea trebuie să fie livrate în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu o copie după toate documentele care au însoțit coletul (factura).

Produsele returnate trebuie să fie în aceleași condiții ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondența cu www.jucaresti.ro). Produsul trebuie returnat cu orice alt obiect care a fost oferit drept cadou și fără să fi suferit intervenții neautorizate sau deteriorări vizibile. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca atare.

În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client conform politicii comerciale a www.jucaresti.ro din momentul comenzii. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.

Se aplică retur gratuit pentru produsele deteriorate din cauza furnizorului sau a produselor care nu corespund listei comandate de client. În urma solicitarii primite de la client, www.jucaresti.ro va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur.

De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat să evitați returnarea produselor deja folosite sau deteriorate deoarece, în acest caz, nu sunt îndeplinite condițiile de returnare.

Toate produsele returnate sunt analizate individual, în detaliu, de personalul abilitat, iar procesul de verificare se realizeaza în fața camerelor de supraveghere pentru a exista o transparență în analiza cererii dumneavoastră de returnare.

Returnarea contravalorii prețului de achiziție a produsului se va face de către www.jucaresti.ro, conform O.U.G. 34/2014, art. 13 prin una dintre următoarele opțiuni:

  • virament bancar;
  • mandat poștal.

Procedura de rambursare a contravalorii produselor returnate se inițiază în momentul primirii coletului retur.

Reclamaţiile legate de livrarea incorectă a produselor se fac în termen de 24 de ore de la recepţia-primirea coletului, prin telefon sau la adresa de e-mail: info@jucaresti.ro.